City Housing Amsterdam
Herengracht 124
1015 BT Amsterdam

Tel: 020- 2600019
Mail: info@cityhousingamsterdam.nl

Aanhuurbegeleiding

Wij begeleiden u van A tot Z!

Een woning in Amsterdam huren is een nog niet zo eenvoudig. De vraag is groter dan het aanbod, waardoor u vaak achter het net vist. De makelaars van City Housing Amsterdam helpen u graag met het aanhuren van uw woning. Wij hebben een groot netwerk van verhuurders, beleggers en andere makelaars, waardoor wij snel uw droomwoning kunnen vinden!

Zo werken wij:

1. Online zoekopdracht invullen

Vul online de zoekopdrachtvoor aanhuur in.

2. Passend aanbod

U ontvangt per mail een lijst met woningen van City Housing Amsterdam, die matchen met uw zoekopdracht. Dit zijn woningen die niet uit ons eigen portfolio komen.

3. Selectie woningen

Maak een selectie van woningen, die u graag met ons zou willen bezichtigen en laat ons weten wanneer het u schikt.

4. Inplannen bezichtigingen

City Housing Amsterdam plant de bezichtigingen in met andere makelaars of eigenaren, op de door u gewenste dagen en tijden.

5. Bezichtigingen & tekenen opdracht tot dienstverlening

Samen met uw persoonlijke makelaar van City Housing Amsterdam gaat u de geselecteerde woningen bezichtigen. Meestal plannen we een halve dag in om een tour te maken en rijden we samen langs de woningen. Voor de bezichtigingen dient de officiële opdracht voor dienstverlening getekend te worden.

6. Onderhandeling huurcondities

Wanneer u interesse hebt in 1 van de bezichtigde woningen, zal uw persoonlijke makelaar een voorstel bij de verhurende partij neerleggen, waarbij hij/zij jouw belangen zal behartigen en kan onderhandelen over de gewenste huurcondities.

7. Betaling Courtage

Wanneer de verhurende partij akkoord is met uw voorstel, dient de courtage van 950 euro exclusief 21% BTW overgemaakt te worden op rekening van City Housing Amsterdam.

8. Huurovereenkomst

CHA neemt samen de u de huurovereenkomst per artikel door en controleert of alle afspraken in de huurovereenkomst zijn verwerkt. CHA behartigt hierbij uw belangen als aanhuur makelaar.

9. Huur en borg

De eerste maand huur en borg dient overgemaakt te worden op rekening van de verhurende partij. De sleuteloverdracht kan pas plaatsvinden op de eerste dag van de huurovereenkomst en alleen wanneer de huur en borg is bijgeschreven op de rekening van de verhurende partij.

10. Check in

Het is nu tijd om u de sleutel van uw nieuwe woning te overhandigen! CHA inspecteert samen met uw de woning en zet de bevindingen in een inspectierapport. Daarnaast worden er foto's genomen van de staat van de woning, worden de meterstanden opgenomen en helpen we bij het aanmelden van zowel energieleverancier als internet provider naar keuze.