City Housing Amsterdam
Herengracht 124
1015 BT Amsterdam

Tel: 020- 2600019
Mail: info@cityhousingamsterdam.nl

Aankoopbegeleiding

Wij begeleiden uw aankoop van A tot Z!

Een woning kopen is voor velen een van de belangrijkste uitgaven in het leven. Het is dan ook belangrijk dat u goed weet wat u koopt. De ervaren makelaars van City Housing Amsterdam begeleiden u graag bij:

Het bezichtigingen van de woningen, waarbij wij advies geven over de bouwtechnische aard van het object, de buurt, de prijs en (on)mogelijkheden.

Het bepalen van de beste strategie om de kans op een succesvolle deal zo groot mogelijk te maken.

Het onderzoeken van de juridische, historische, bouwtechnische en milieutechnische gesteldheid van de te kopen woning om nare verrassingen achteraf te voorkomen.

Het het vinden van de juiste financiering en notaris.

Onze vakkennis en know-how werken in uw voordeel en voorkómen eventuele (juridische) problemen. Op basis van onze marktkennis bedingen wij voor u de best mogelijke prijs. Dat is aankoopbegeleiding van CHA.

Onze diensten kunnen bestaan uit een volledige aankoopservice of een deelservice. Dit laatste bijvoorbeeld als u zelf de woning waarop u wilt gaan bieden al heeft gevonden. Overeenkomstig uw wensen maken we daarom een prijsopgave op maat. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken bij het kopen van een woning.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een aankoopspecialist!