City Housing Amsterdam
Herengracht 124
1015 BT Amsterdam

Tel: 020- 2600019
Mail: info@cityhousingamsterdam.nl

Inrichting en styling

Om het maximale uit uw vastgoed te kunnen halen is de inrichting van uw woning van groot belang. In samenwerking met Home inspiration bieden wij de volgende diensten aan:

1. Meubels huren

Via Home Inspirationskunt u als verhuur of huurder een hele inventaris huren. Handig als u geen tijd of geld heeft om dit zelf aan te schaffen. U kunt een stijl kiezen of zelf een pakket samenstellen. Elke woning is uniek, dus maken wij een offerte op maat. Voor een 1 slaapkamer woning moet u denken aan een huur vanaf 150 euro maand.

2. Meubels kopen

Het is ook mogelijk om uw woning volledig in te richten en turn key op te leveren. Aangezien elke woning uniek is, maken wij een offerte op maat. Voor een 1 slaapkamer woning moet u denken aan 5000 tot 7000 euro.

3. Verkoopstyling

Wist u dat een gestylde woning meer oplevert dan een niet gestylde woning? Daarnaast verkopen woningen waar meubels in staan ook makkelijker. Heeft u een woning te koop en wilt u het maximale uit de verkoop halen? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek bij ons aan.

4. Verhuurstyling

Om het maximale uit uw huurwoning te halen, geven wij u advies betreffende de inrichting van uw woning. Dit doen wij tijdens de opname van de woning. Het advies is vrijblijvend en geheel gratis.

5. Projectinrichting

Voor het inrichten van uw modelwoning, studentenwoning of woning voor bijvoorbeeld uw personeel, kunt u gebruik maken van onze projectinrichting. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij regelen alles van
A tot Z. Onze woninginrichting wordt voor uw gemak bovendien altijd gebruiksklaar opgeleverd. Door meubels te huren, kunt u veel kosten en moeite besparen.