City Housing Amsterdam
Herengracht 124
1015 BT Amsterdam

Tel: 020- 2600019
Mail: info@cityhousingamsterdam.nl

Verhuur aan expats

City Housing Amsterdam helpt uw woning te verhuren aan expats!

Beschikt u over een woning die u graag tijdelijk of voor lange termijn wil verhuren? City Housing Amsterdam helpt u met de verhuur van uw woning aan medewerkers van internationale bedrijven. Deze, internationale clienten, zijn op zoek naar gestoffeerde of gemeubileerde woonruimte. De meeste huurcontracten worden afgesloten voor minimaal 6 tot 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Onze verhuurspecialisten begeleiden u gedurende het gehele traject, van woningopname / waardebepaling tot sleuteloverdracht. Wilt u direct uw woning te huur aanbieden? Stuur dan een email naar info@cityhousingamsterdam.nl.

Speciaal voor expats wordt de verhuur van uw woning in Amsterdam goed zichtbaar!

Het aanbod van huurwoningen is groot. Daarom is het van belang dat uw woning er uit springt en goed vindbaar is. Wij helpen u hierbij door ons aanbod op een groot aantal relevante websites aan te bieden, onder anderen op Pararius.nl, Funda.nl, Daarnaast sturen wij wekelijks ons aanbod per mail naar collega verhuurmakelaars, woningzoekers en bedrijven waarmee wij samenwerken.

Met een gerust hart

U wilt uw woning met een gerust hart kunnen verhuren, daarom neemt City Housing Amsterdam de nodige voorzorgsmaatregelen. Zo vragen wij de potentiele huurder altijd om zijn paspoort en werkgeversverklaring en doen wij- indien mogelijk- een credit check. Bij aanvang van een huurcontract stellen wij een inspectie rapport op en maken we een uitgebreide fotorapportage van uw woning. Op deze manier kunnen wij beide partijen verzekeren dat er op een juiste manier met het object wordt omgegaan.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt ons bellen of emailen!