City Housing Amsterdam
Herengracht 124
1015 BT Amsterdam

Tel: 020- 2600019
Mail: info@cityhousingamsterdam.nl

Woning huren uit eigen portfolio

Een woning huren uit het protfolio van City Housing Amsterdam (CHA) is heel eenvoudig en gratis voor een huurder. CHA behartigt (in dit geval) de belangen van de verhuurder.

Zo kun je een woning huren:

1. Aanbod online bekijken

Bekijk ons aanbod www.cityhousingamsterdam.nl

2. Contact opnemen

Neem contact met ons op om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Dit kan per mail of telefoon.

3. Inschrijfformulier invullen

Vul het inschrijfformulier in voordat u naar de bezichtiging komt.

4. Woning bezichtigen.

Samen met CHA bezichtigt u de woningen uit ons eigen portfolio, waar u interesse in heeft.

5. Voorstel en documenten overleggen

Indien u interesse heeft in een woning, kunt u ons een voorstel mailen. Zet hier uw gewenste ingangsdatum, huurperiode, huurprijs en borg in. Voeg de benodigde documenten als attachment toe.

6. Huurovereenkomst

Wanneer de eigenaar akkoord gaat met uw voorstel, zal CHA de huurovereenkomst opstellen en deze samen met u doornemen. Vervolgens dient de huurovereenkomst door de verhuurder en door u in drievoud getekend te worden.

7. Huur, borg en inhuis vergoeding

De eerste maand huur, borg en inhuisvergoeding dient voor incheck datum te worden overgemaakt op rekening van CHA. Wij kunnen de sleutel van de woning pas aan u geven, zodra de huur en borg op onze rekening is bijgeschreven.

8. Check in.

Het is nu tijd om u de sleutel van uw nieuwe woning te overhandigen! CHA inspecteert samen met uw de woning en zet de bevindingen in een inspectierapport. Daarnaast worden er foto's genomen van de staat van de woning, worden de meterstanden opgenomen en helpen we bij het aanmelden van zowel energieleverancier als internet provider naar keuze.