City Housing Amsterdam
Herengracht 124
1015 BT Amsterdam

Tel: 020- 2600019
Mail: info@cityhousingamsterdam.nl

Call us: 020- 2600019

More information?
Call: 020- 2600019

Sold

Marnixstraat
Amsterdam

3 bedrooms • 146 m²

€ 825,000 k.k.

Sold

 • Property typeDouble ground floor home
 • Price€ 825,000 k.k.
 • Availability-
 • Rooms5
 • Bedrooms3

Aan de rand van de Jordaan bieden wij dit mooie en lichte appartement van 146 m² (NEN2580) aan. Het appartement is gelegen op de begane grond verdieping en sous en beschikt over een ruime woonkamer, eetkamer en keuken, 2-3 slaapkamers en twee badkamers. Het appartement is gelegen op eigen grond.
Tevens heeft u via uw terras aan de achterzijde, direct toegang tot de gracht!

Kortom, een heerlijk ruim en licht appartement in de Jordaan.

Omgeving: Het appartement is ideaal gesitueerd ten opzichte van zowel het centrum (Jordaan, grachtengordel), Oud-West (Hallen) en bijvoorbeeld het Vondelpark maar ook het Westergasterrein. Er zijn tal van leuke restaurants en cafés op loopafstand en je bent ook zó in hartje Jordaan (Westerstraat, Noordermarkt, Elandsgracht) of in bijvoorbeeld de negen straatjes. In de directe omgeving zijn supermarkten, winkels, sportscholen en diverse andere voorzieningen te vinden. Daarnaast biedt de omgeving veel kunst, cultuur en boeiende architectuur. De woning ligt gunstig t.o.v. het openbaar vervoer met tramlijnen in de directe omgeving welke u in alle windrichtingen van Amsterdam een uitweg bieden en uiteraard de ringweg A10. Schiphol is per bus binnen 35 minuten te bereiken. Het busstation Marnixstraat is op 1 minuut loopafstand gelegen.

Vereniging van eigenaren:
Professionele en actieve VvE
Professioneel beheerd door Delair Vastgoed beheer B.V.
Maandelijkse VVE bijdrage € 170,- per maand

Bijzonderheden: - Eigen grond - Gemeentelijk monument - Woonoppervlakte 146 m² - Op loopafstand van de De Jordaan, restaurant, cafés, winkels in de nabije omgeving. - Het betreft een zeer ruime en lichte woning, aan de achterzijde gelegen terras aan de lijnbaansgracht ; gehele dag licht in het appartement/zonlicht.

De woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Marnixstraat
  Amsterdam

  3 bedrooms • 146 m²

  € 825,000 k.k.

 • Laat je gegevens achter: