City Housing Amsterdam
Herengracht 124
1015 BT Amsterdam

Tel: 020- 2600019
Mail: info@cityhousingamsterdam.nl

Waarom een aankoopmakelaar

+ Makelaar kent de lokale markt

De makelaar kent de (lokale) huizenmarkt goed. Hij weet vaak eerder dat er een huis op de markt komt. Zeker als je iets bijzonders zoekt, kan dat een groot voordeel zijn.

+ Sneller dan Funda

Je krijgt toegang tot de database waarin huizen staan voordat ze op Funda terecht komen. Zeker als je zoekt in steden als Amsterdam en Utrecht is dat prettig; in bepaalde segmenten trekt de huizenmarkt daar alweer flink aan, waardoor je er snel bij moet zijn.

+ Betere onderhandelaar

Een makelaar heeft (waarschijnlijk) meer kaas gegeten van het onderhandelen dan jij. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen, maar het is prettig als een derde partij je hierin bijstaat. Zo voorkom je dat je in je enthousiasme te snel toehapt. Of andersom: dat een mooie kans aan je neus voorbij gaat , omdat je teveel vasthoudt aan een bepaald bedrag. Emoties zijn slechte raadgevers!

+ Zaken voor elkaar

Je kunt er zeker van zijn dat het officiële gedeelte (het contract, de overdracht) goed geregeld is.

+ Hij doet het regelwerk

De makelaar kan je veel regelwerk uit handen nemen. Verhuis je naar een plaats aan de andere kant van het land? Of heb je weinig tijd, bijvoorbeeld vanwege werk en gezin? Dan is het handig als de makelaar een aantal huizen selecteert en op één dag zoveel mogelijk bezichtigingen voor je inplant. Hoef jij alleen nog maar te kijken wat je ervan vindt!

Bron: Obvion hypotheken